четвер, 07 червня 2012 17:45

Братів Кличків нагородили "За чесність і добропорядність у боксі"

Братів Кличків нагородили "За чесність і добропорядність у боксі"
Віталія Кличка нагородили журналісти ФОТО: facebook.com

6 червня Асоціація авторів Америки, які пишуть про бокс (BWAA), вручила братам Кличкам нагороду імені Джеймса Фарлі "За чесність і добропорядність у боксі", повідомляє прес-служба братів Кличків.

Приз на щорічній урочистій церемонії Асоціації у Нью-Йорку отримав Віталій Кличко - за себе і за брата, який уже готується до поєдинку з Томпсоном в тренувальному таборі в Альпах.

"Українські брати-чемпіони відомі в усьому світі не лише своїми спортивними перемогами. Протягом кількох десятиліть вони використовують свою популярність для вирішення серйозних соціальних проблем, ведуть активну благодійну роботу не тільки в Україні, а й по всьому світу. Це гідно поваги і пошани", - сказав Джек Хірш, президент Асоціації.

Крім Кличка, на церемонії у Нью-Йорку були присутні Андре Уорд, Бернард Хопкінс та інші видатні боксери.

Асоціація авторів Америки, які пишуть про бокс (BWAA), була створена в 1938 році. Її мета - сприяти створенню кращих умов роботи для спортивних журналістів, стежити за дотриманням професійних та етичних стандартів авторів, які пишуть про бокс.

Дякуючи Асоціації за високу нагороду, Віталій Кличко зазначив, що "у боксі обов'язковим є повага до суперника, чесні правила поєдинку. Ми з братом завжди дотримуємося цих принципів. Вони сформували наш характер і поза боксерським рингом, допомагають у житті, політиці, благодійності. Ми вдячні асоціації за нагороду і раді, що наші зусилля оцінили не тільки вболівальники і спортивні експерти, а й ті, хто професійно пише про бокс. Нагорода від журналістів - одна з найбільш значущих", - зазначив Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Братів Кличків нагородили "За чесність і добропорядність у боксі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути