неділя, 10 липня 2011 15:26

"Володимир Кличко вищий класом за Девіда Хея" - Шатернікова

"Володимир Кличко вищий класом за Девіда Хея" - Шатернікова

Цього тижня Віталій та Володимир Клички привезли всі свої пояси в Україну. Боксери провели прес-конференцію для ЗМІ, де розповіли про свої плани та поділилися враженнями від перемоги Володимира над британцем Девідом Хеєм.

Серед присутніх у залі були не тільки журналісти, але й колеги братів. Зокрема, підтримати Кличків прийшла чемпіонка світу з професійного боксу, віце-президент Ліги з професійного боксу України Аліна Шатернікова.

"Бій Володимира Кличка і Девіда Хея я дивилася по телевізору. Перед поєдинком та після нього у нас була невелика аналітика у студії телеканалу "Інтер", який його транслював.

А сьогодні прийшла привітати братів з їхнім досягенням. Для країни це дійсно феномен. Як у принципі і для боксу. Такі прес-конференції я намагаюсь не пропускати. Вони несуть у собі заряд позитивних емоцій.

Сам поєдинок був гідним. Це був бій сильних чоловіків, майстрів своєї справи. У принципі, я не сумнівалась у перемозі Володимира. Він вищий класом за Девіда Хея.

Я дуже люблю коментувати бої. Якщо запрошують, то я із задоволенням приймаю пропозиції різних каналів. Роблю це із задоволенням і навіть безкоштовно. Бокс — це моє життя, тому я і роблю це, - розповіла Шатерникова "Gazeta.ua" після прес-конференції Кличків.

Нагадаємо, 2 липня Володимир переміг Хея у Гамбурзі. Кличко-молодший здійснив давню мрію братів Кличків зібрати на двох чемпіонські пояси суперважкого дивізіону.

Зараз ви читаєте новину «"Володимир Кличко вищий класом за Девіда Хея" - Шатернікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути