середа, 06 липня 2011 16:33

Володимир Кличко без жодного слова "попустив" Хея
8

Фото: Reuters

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко підбив підсумок свого бою з британцем Девідом Хеєм, не сказавши жодного слова. Кличко-молодший записав ролик, в якому виклав історію свого протистояння з британським боксером за допомогою картинок.

Спочатку Кличко показав змонтовану фотографію, на якій Хей тримає в руці його відрубану голову. Потім українець продемонстрував знімок, де Хей одягнений у футболку із зображенням себе і обох обезголовлених братів Кличків.

Потім Кличко-молодший показав фотографію з епізодом бою, де Хей стоїть на колінах, обхопивши українця за ноги. На наступному знімку показаний мізинець правої ноги британця. Після бою Хей заявив, що за три тижні до поєдинку він зламав цей палець і травма завадила йому в бою.

На останній фотографії, яку показав Кличко, показана перша смуга однієї з британських газет із заголовком "Hero toe zero". Це можна перевести як "З героя в нулі", відзначивши, що замість прийменника "to" автор заголовка вжив іменник "toe", що означає "палець ноги".

Бій Кличко - Хей відбувся 2 липня в Гамбурзі і завершився перемогою українця за очками одноголосним рішенням суддів. Кличко захистив чемпіонські титули IBF і WBO, а також відібрав у Хея пояс WBA.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко без жодного слова "попустив" Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути