неділя, 03 липня 2011 10:37

Володимир Кличко переміг Хея

Володимир Кличко переміг Хея

Український боксер Володимир Кличко здобув перемогу над британцем Девідом Хеєм в бою, що відбувся в Гамбурзі в ніч на неділю. Судді одностайно визнали українця переможцем за очками за підсумками 12 раундів: 117:109, 118:108, 116:110.

Перемігши Хея, Кличко завоював титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). Крім того, український боксер підтвердив титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

Спроби організувати поєдинок між Кличком і Хеєм проводилися протягом більше двох років. Контракт на бій, підписаний в 2009 році, був розірваний британцем через травму спини. Про підписання нової угоди стало відомо в березні 2011 року.

Після перемоги Володимира брати Клички стали володарями всіх чотирьох основних чемпіонських поясів - Віталію Кличку належить пояс чемпіона за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Брати неодноразово заявляли, що хочуть володіти усіма значущими чемпіонськими поясами.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко переміг Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути