понеділок, 12 січня 2009 15:26

Володимир Кличко поїхав до Голлівуду пограти в гольф

Минулого року чемпіон IBF/IBO/WBO Володимир Кличко придбав будинок в Голлівуді. Тепер він насолоджується пейзажами, недоступними під час підготовчого періоду перед боями. "Просто подивітися на це, - сказав Кличко кореспондентові Miami Herald, сидячи в кафе просто неба і показуючи на хмари в сонячному небі. - Хіба можливо не насолоджуватися цим?".

В середньому Кличко проводить три бої в рік, і перед кожним з них готується в середньому вісім тижнів. Але тепер, коли ще навіть не відомий наступний суперник, Кличко проводить час в Південній Флориді, суміщаючи дві свої пристрасті - гольф і серфінг. "Коли я тут, і погода відмінна - я граю в гольф. Коли стає легковажно, я думаю про поїздку до води".

"На даний момент я знаходжуся в процесі вибору суперника. Є цілий ряд кандидатур. Я хочу визначитися, поєдинок з ким з них буде найцікавіший телебаченню, уболівальникам і мені самому. Місце проведення бою залежатиме від вибору опонента. Якщо це буде Кріс Арреола, то, найімовірніше, бій пройде в США. Якщо це буде хтось з таких бійців, як Девід Хей або Микола Валуєв, то краще всього організувати поєдинок в Європі".

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко поїхав до Голлівуду пограти в гольф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути