вівторок, 04 вересня 2007 20:00

Володимир Кличко може зустрітися з новозеландським "Термінатором"

Американський промоутер Седрік Кушнер, що представляє інтереси новозеландського боксера Девіда Туа, має намір добитися для свого підопічного поєдинку проти чемпіона IBF у надважкій вазі Володимира Кличка.

У травні цього року Кушнер подав позов до суду на Кличка, його радника Шеллі Фінкеля і промоутерську компанію К2 Promotions, звинувачуючи їх в порушенні домовленості щодо проведення 11 листопада минулого року поєдинку проти Шеннона Бріггса. Тепер він готовий відмовитися від своїх вимог, якщо команда Кличка погодиться провести бій з Туа на початку наступного року.

- Я відмовлюся від позову, якщо вони гарантують нам бій - в цьому полягає наш план, - наводить слова Кушнера Allboxing. - Кличко має намір вийти на ринг на початку наступного року, і він поки не знайшов собі супротивника. Очевидно, що тільки від мене, як від постраждалої сторони, залежить досягнення примирливої угоди, і я прагнутиму всіма можливими способами добитися для Девіда титульного поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко може зустрітися з новозеландським "Термінатором"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути