субота, 09 липня 2011 10:55

Володимир Кличко може провести ще один бій цього року

Володимир Кличко може провести ще один бій цього року

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна федерація боксу) Володимир Кличко планує провести наступний бій у грудні 2011 року, а його суперником стане британець Дерек Чісора або американець Кріс Арреола. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene.com.

Чісора 23 липня в Лондоні проведе поєдинок зі своїм співвітчизником Тайсоном Ф'юрі. Раніше Чісора вже повинен був провести бій з Кличком, проте поєдинок двічі зривався через травми. У той же час ЗМІ писали, що у випадку, якщо Чісора програє Ф'юрі, наступним суперником українського боксера може стати саме Ф'юрі.

Що стосується Арреоли, то тренер Кличка Емануель Стюард говорив, що бій з американським боксером, якого старший брат Володимира - Віталій Кличко - переміг у вересні 2009 року - міг би пройти в Нью-Йорку в Madison Square Garden. Арреола 9 липня вийде на ринг проти нігерійця Фрайдея Ахунаньї.

2 липня Володимир Кличко переміг британця Девіда Хея і відібрав у нього чемпіонський титул WBA. 7 липня українець заявив, що свій наступний бій він хотів би провести в Києві, а з суперником має намір визначитися протягом найближчих тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко може провести ще один бій цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути