Ексклюзиви
четвер, 02 червня 2011 08:53

"Хвилювався сильніше, ніж коли прийшов у збірну вперше" - Блохін

"Хвилювався сильніше, ніж коли прийшов у збірну вперше" - Блохін

Наставник національної збірної України з футболу Олег Блохін прокоментував результат зустрічі з командою Узбекистану.

"Як ми і очікували, у першому таймі гра виявилася важкою. Думаю, ви самі могли переконатися, що у збірної Узбекистану серйозна команда. У нас щось виходило, щось - ні. В основному, через те, що гравці знаходилися у різному фізичному стані. Дисбаланс був колосальним!

Другий тайм мені сподобався більше, але ми не використали багато моментів. Може, на матч з Францією залишили?" - заявив Блохін.

"Я максималіст, тому гру сприймаю такою, яка вона є аж до 90-ї хвилини. Незалежно від рахунку на табло. Так що епізоди, коли той же Селезньов так чудив, я не сприймаю. Ряд інших гравців теж випали", - зазначив тренер.

"Що стосується поведінки Федецького і Хачеріді, то, визнаю, поки нам не вдається зупинити їх пристрасть до спілкування з арбітром", - додав Блохін.

Наставник збірної відзначив стан здоров'я Андрія Шевченка і те, чи зможе він зіграти проти збірної Франції стане відомо протягом найближчих діб.

"Що стосується мого дебюту на посту головного тренера збірної, то мандраж був дуже великим! Ступінь хвилювання, напевно, виявилася вищою, ніж перед дебютним поєдинком під час мого першого приходу у збірну. Можливо, через те, що я довго залишався без тренерської роботи. Так що не приховую: хвилювання сьогодні було дуже страшним", - цитує Блохіна "Корреспондент" з посиланням на "Динамо Киев от Шурика".

Нагадаємо, що в середу, 1 червня, в товариському поєдинку збірна України вдома переграла Узбекистан - 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Хвилювався сильніше, ніж коли прийшов у збірну вперше" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути