четвер, 02 червня 2011 08:13

"Тепер треба добре зіграти з Францією у Донецьку" - Тимощук

"Тепер треба добре зіграти з Францією у Донецьку" - Тимощук

Півзахисник збірної України Анатолій Тимощук прокоментував перемогу своєї команди - 2:0 - у товариському матчі проти збірної Узбекистану.

"Звичайно, ми ще в першому таймі повинні були втілювати в голи свою перевагу, але не вийшло, - поскаржився Анатолій. - Хоча варто відзначити, що і наш суперник провів хороший перший тайм, сміливо огризався. Ми чомусь надали їм багато свободи для атак на наші ворота. Але у другому таймі вже почали грати більш агресивно, і в підсумку реалізували свою перевагу".

За словами Тимощука, в перерві Блохін попросив посилити тиск на суперника і забити гол. "Установка в перерві була простою: додати й реалізовувати свої моменти, - наводить слова Тимощука "Чемпионат.ру". - Для нас було важливо перемогти Узбекистан, а тепер треба добре зіграти з Францією у Донецьку".

Згадав півзахисник і свій гол у ворота Узбекистану. "Воронін дав пас Гусєву, який скинув головою м'яч мені під удар. Позиція була забійною, тому без роздумів пробив у дальній кут. Воротареві важко було зреагувати", - говорить футболіст.

Порадів Тимощук і поверненню у збірну України свого кума Андрія Вороніна, який забив другий гол у ворота узбецької збірної. "Звичайно, я дуже радий, добре, що він повернувся, - розповів півзахисник. - Ми давно не бачилися з усіма хлопцями, тому грати було дуже приємно".

Нагадаємо, наступний матч збірна Україна проведе 6 червня на "Донбас-Арені". Суперником команди Блохіна буде збірна Франції.

Зараз ви читаєте новину «"Тепер треба добре зіграти з Францією у Донецьку" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути