четвер, 10 червня 2021 17:31

Водій Луческу двічі нахабно порушив правила дорожнього руху

Водій Луческу двічі нахабно порушив правила дорожнього руху
Мірча Луческу зміг вивести "Динамо" у Лігу чемпіонів. Фото: ФК "Динамо" Київ

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу допоміг уникнути покарання своєму водію за порушення правил дорожнього руху.

Луческу зараз перебуває в Румунії, де виконує функції амбасадора збірної України й відпочиває водночас, повідомляє evz.ro.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу не боїться Де Дзербі - Суркіс

Наставник "Динамо" разом із дружиною Неллі вирішив зустрітися з друзями за вечерею. Особистий водій Мірчі на шляху в ресторан двічі порушив правила дорожнього руху. Спершу він зробив кілька заборонених маневрів, адже хотів припаркуватись якомога ближче до закладу, щоб дружині не довелося далеко крокувати. Це побачила поліцейська, яка попрямувала до авто робити зауваження. Коли вона побачила в ньому Луческу, то одразу ж усміхнулася й лагідно попросила від'їхати.

Удруге водій заблокував рух, коли запаркував авто поруч із рестораном. Назустріч вийшов працівник ресторану, щоб указати на помилку. А далі "сценарій" повторився: злісний погляд змінився на усмішку, коли той побачив Луческу.

Мірча Луческу очолив "Динамо" влітку 2020 року. Вже в першому сезоні команда румуна забрала усі три трофеї на внутрішній арені - чемпіонат, Кубок і Суперкубок. "Біло-сині" гарантували собі участь у груповому етапі Ліги чемпіонів 2021/22.

Зараз ви читаєте новину «Водій Луческу двічі нахабно порушив правила дорожнього руху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути