субота, 21 травня 2011 11:51

Влітку "Динамо" спробує знайти нову команду для Маграо

Влітку "Динамо" спробує знайти нову команду для Маграо

Молодіжна команда київського "Динамо" сезон у турнірі дублерів чемпіонату України закінчила без бразильського півзахисника Жерсона Маграо, який посварився з тренером дубля киян Олександром Хацкевичем. На останню гру в Маріуполь із "Іллічівцем" бразилець навіть не їздив.

Непорозуміння між тренером і легіонером відбулося в поєдинку дублерів "Динамо" і "Волині", коли Хацкевич, незадоволений грою бразильця, замінив гравця на 30-й хвилині матчу.

Після цього Маграо не потиснув руку тренеру, і попрямував спочатку на розмову до генерального директора клубу Резо Чохонелідзе, а потім і до президента "Динамо" Ігоря Суркіса, які перебували на трибуні.

Відзначимо, що в дубль київського клубу бразилець був переведений після повернення до Києва на посаду головного тренера команди Юрія Сьоміна.

Влітку кияни спробують працевлаштувати Маграо в іншу команду.

"Поки бразилець ще в Києві, він нікуди не виїжджав, - сказав "Чемпионат.ру" генеральний директор "Динамо" Резо Чохонелідзе. - Де він буде грати далі, поки невідомо. Всі питання по його трансферу вирішить президент клубу Ігор Суркіс".

Зараз ви читаєте новину «Влітку "Динамо" спробує знайти нову команду для Маграо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути