Ексклюзиви
пʼятниця, 16 вересня 2011 18:59

Володимир Кличко вибрав наступного суперника

Володимир Кличко вибрав наступного суперника

Чемпіон світу у суперважкій вазі за кількома версіями українець Володимир Кличко визначився з суперником, датою і місцем бою. Про це в п'ятницю, 16 вересня, повідомляє Fightnews.com.

За його даними, 10 грудня у німецькому Дюссельдорфі Володимир Кличко проведе бій проти екс-чемпіона світу у першій важкій вазі француза Жана-Марка Мормека. На рахунку цього боксера 40 боїв на професійному рингу (36 перемог, з яких - 22 нокаутом, і чотири поразки).

Нагадаємо, за правилами WBA, до березня 2013 Володимир Кличко повинен зустрітися з Повєткіним. При цьому менеджери російського боксера говорили, що найближчим часом цей поєдинок не відбудеться. Подібної думки дотримуються і в команді українця.

Раніше ЗМІ вже повідомляли, що Володимир Кличко вже домовився з Жан-Марком Мормеком. Проте цю інформацію сторони офіційно не підтверджували.

Мормек, якому зараз 39 років, протягом кількох років володів чемпіонським титулом у першій важкій вазі. У 2009-му році француз вирішив продовжити кар'єру в суперважкій вазі, здобувши до даного моменту три перемоги у новій ваговій категорії.

Сам Мормек раніше заявив, що дуже хоче вийти на ринг проти Володимира Кличка.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко вибрав наступного суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути