середа, 14 вересня 2011 12:18

Володимир Кличко майже домовився про бій з Мормеком - ЗМІ

Володимир Кличко майже домовився про бій з Мормеком - ЗМІ

Домовленість про проведення ним Володимиром Кличком поєдинку проти 39-річного екс-чемпіона світу в першій важкій вазі Жана-Марка Мормека практично досягнута. Про це повідомляє Ringtv.com з посиланням на інформоване джерело в оточенні чемпіона WBA, IBF і WBO в суперважкій вазі.

"Мені сказали, що переговори майже завершені", - розповіло джерело. Повідомляється також, що цей поєдинок пройде в Дюссельдорфі (Німеччина) на ESPRIT арені.

У свою чергу сам Володимир в черговий раз висловив готовність вже в своєму наступному бою зустрітися з володарем "регулярного" пояси чемпіона світу за версією WBA Олександром Повєткіним. Нагадаємо, що Всесвітня боксерська асоціація зобов'язала боксерів провести поєдинок до весни 2013 року.

"Я готовий зустрітися з Олександром Повєткіним зараз, готовий зустрітися пізніше, - сказав Кличко в інтерв'ю для Sportbox.ru. - Але складно щось коментувати, тому що тренер Повєткіна говорить одне, а промоутер Sauerland Event інше. З Олександром говорити я не можу, оскільки він не приймає рішень. У нього є контракт і в нього руки зв'язані ".

Володимир Кличко прокоментував знамениту історію з картонним зображенням Повєткіна, коли той не з'явився на прес-конференцію. Повєткіна зачепило така поведінка Володимира.

"Я ставлюся до нього з повагою, - заявив Кличко. - Але я сильно образився, бо він не приїхав. Платяться величезні гроші. У першому поєдинку у нього була гарантія 3250000, у другому - 2 мільйони 800 тисяч. І не приїхати на прес-конференцію...".

Нагадаємо, свій останній бій Володимир Кличко провів в липні 2011 року проти британця Девіда Хея і здобув перемогу, відібравши чемпіонський титул WBA (Всесвітня боксерська організація). Незабаром WBA проголосила українця "суперчемпіоном".

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко майже домовився про бій з Мормеком - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути