понеділок, 12 вересня 2011 13:45

Володимир Кличко визначився зі списком потенційних суперників

Володимир Кличко визначився зі списком потенційних суперників

Український боксер-важкоатлет Володимир Кличко склав список своїх можливих суперників. У нього, за словами Кличка-молодшого, входять американець Кріс Арреола, фін Роберт Хеленіус, росіянин Олександр Повєткін і француз Жан-Марк Мормек. Українець підкреслив, що ім'я його наступного суперника стане відомо протягом тижня. Про це повідомляє інтернет-видання Sportbox.Ru.

Як повідомляє RingTV.com з посиланням на джерело, близьке до Кличка, українець практично домовився про поєдинок з 39-річним Мормеком, який в минулому носив звання чемпіона світу у вазі до 90,9 кілограмів. Бій може відбутися 10 грудня в Дюссельдорфі.

В інтерв'ю Sportbox.Ru Кличко заявив, що Мормек в одному з поєдинків відправив британця Девіда Хея "в чистий нокаут". Насправді в 2007 році Мормек відправив Хея в нокдаун у четвертому раунді, однак у сьомому раунді британець нокаутував французького боксера.

Поступившись Хею, Мормек позбувся чемпіонських титулів у ваговій категорії до 90,9 кілограмів і перейшов у важку вагу. У ньому француз провів три бої і у всіх здобув перемоги. Останній поєдинок за участю Мормека відбувся в лютому 2010 року - Мормек за очками переміг Ібрагімова Тимура з Узбекистану. Всього за свою кар'єру Мормек здобув 36 перемог (22 - нокаутом) і зазнав чотирьох поразок.

Що стосується Володимира Кличка, то він у своєму останньому поєдинку в липні 2011 року переміг Хея і відібрав у нього чемпіонський титул WBA (Всесвітня боксерська асоціація). Незабаром WBA проголосила українця, який також володіє титулами IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), "суперчемпіоном".

Після бою з Хеєм повідомлялося, що свій наступний поєдинок Кличко-молодший проведе в листопаді чи грудні. Можливим суперником українця називався польський боксер Маріуш Вах.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко визначився зі списком потенційних суперників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути