понеділок, 16 березня 2009 10:33

Володимир Кличко назвав ім"я суперника і це не Хей

Володимир Кличко назвав ім"я суперника і це не Хей

Український боксер-важкоатлет Володимир Кличко заявив, що його наступним суперником стане американець Кріс Арреола, повідомляє інтернет-видання fightnews.com. Коли відбудеться поєдинок і де він пройде, український боксер не уточнив. Кличко додав, що переговори з британцем Девідом Хеєм, які велися протягом останніх декількох місяців, ні до чого не привели.

"Його умови нас не влаштовують", - сказав українець. Передбачалося, що бій Кличко - Хей пройде 20 червня 2009 року. Спочатку планувалося провести цей поєдинок в Лондоні, але потім британські газети написали про перенесення матчу до Берліна. Кличко неодноразово заявляв, що Хей висував неприйнятні умови.

Хей висував неприйнятні умови

Що стосується Арреоли, то у нього на 11 квітня запланований бій з американцем Джамілем Макклайном. Зазвичай професійні боксери проводять поєдинки не частіше, ніж раз на три-чотири місяці, тому зустріч Кличко - Арреола навряд чи відбудеться 20 червня або раніше.

Володимир Кличко володіє титулами чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). На професійному рингу він взяв 52 перемоги (46 - нокаутом) і зазнав три поразки.

28-річний Кріс Арреола виграв всі 26 боїв, а в 23 поєдинках переміг нокаутом. Свій останній бій він провів в листопаді 2008 року, нокаутувавши в третьому раунді Тревіса Уокера, пише lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко назвав ім"я суперника і це не Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути