четвер, 12 березня 2009 10:29

"Залізний кулак Віталія не залишить шансів Гомесу" - Володимир Кличко
6

Один мільйон гривень витратять брати Клички на благодійну акцію "Спортивну Україну будуємо разом". Переяслав-Хмельницький Київської області став першим містом у соціальній програмі "Фонду братів Кличків".

В середу, 11 березня Володимир відкрив боксерській зал в приміщенні Державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Зал відремонтували за півроку, підлатали, нашпигували спортивним інвентарем, модернізували роздягальню і поставили ринг. Студенти університету та всі бажаючі зможуть безкоштовно займатися боксом в зручних умовах і на новому обладнані. Володимира, колишнього випускника вузу, зустрічали як президента країни - з хлібом-сіллю, хором і оркестром. Місцеві жителі навіть виходили на балкони будинків, щоб подивитись на чемпіона світу з боксу.

Червону стрічку модернізованого залу Кличко перерізав разом з мером Переяслава-Хмельницького, ректором університету та головою Ради директорів компанії Nemiroff. В боксерському залі юні спортсмени вже тестували новий ринг. Володимир не втримався від спокуси і також приєднався до колег. Боксери провели імпровізовану фотосесію, а Кличко навчав молодих спортсменів як правильно позувати фотографам. Потім кілька хвилин про щось з ними розмовляв.

В ході відкриття Володимир розповів про переговори з Девідом Хеєм, підготовку старшого брата Віталія до поєдинку з Гомесом і своє особисте життя.

- Я думаю, що поєдинок з Хеєм таки відбудеться, хоча переговори ніяк не можуть зрушити з мертвої точки. Вони зараз на тій стадії, що і були раніше. У нас є конкретна дата - 21 березня, якщо Хей відмовиться ми розглядаємо кандидатури Кріса Арреоли або Олександра Повєткіна. Час у нас ще є.

На запитання чи Хей боїться Володимира, боксер з посмішкою відповів, що мабуть таки переживає.

- Віталій зараз в Альпах, у нього завершальний етап підготовки до зустрічі з Гомесом. Залишився останній спарринговий тиждень. Брат тренується як Роккі Бальбоа, навіть впрягався у сані і катав по снігу свого тренера.

Володимир також розповів про Гомеса та його родинні зв"язки з тренером брата Фріцом Здунеком.

- Ми тренувались в одному залі, зустрічалися з Гомесом на ринзі під час спарингів, але у нас з ним спортивні стосунки. Я не можу назвати його другом.

- Досить цікава комбінація вийде в цьому поєдинку, адже Гомес і його промоутер є зятями тренера Віталія Фріца Здунека. Але він заявив, що розділятиме спорт і особисте, тому буде повністю на боці свого підопічного.

Володимир зробив прогноз на бій свого брата з кубинцем

- Поєдинок буде видовищним. Гомес вихованець кубинської школи боксу, дуже швидкий боксер, знає плюси і мінуси суперника. Я впевнений, що залізний кулак Віталія здолає кубинця і бій закінчиться нокаутом.

Не обійшлося і без питань про особисте життя боксера. Нещодавно 32-річного Кличка бачили з 19-річною американською акторкою Хайден Панеттьєрі за вечерею в ресторані Лос-Анджелеса.

- Як актрису звати? (Посміхається). Якщо вірити пресі, то романів, дуже багато. Журналісти бачать це як романи, я бачу це зовсім з іншої сторони, а коментувати кожне повідомлення в пресі мені не вистачить часу. Тим більше зараз романи мене не дуже хвилюють.

Довідка

Фонд братів Кличків - благодійна організація, заснована Віталієм та Володимиром Кличками у 2003 році. Головна ціль Фонду - створення необхідних умов для розвитку підростаючого покоління, популяризації здорового способу життя, підтримка талановитої молоді.

У 2008 році серед сорока претендентів, які подали заявки на участь в акції "Спортивну країну будуємо разом", обрали 4 зали з найгіршими умовами. За 2009 рік в рамках програми їх модернізують і обладнають. На черзі - Хмельницький, Коломия та Маріуполь. За словами ініціаторів проекту ("Фонд братів Кличків" та компанія Nemiroff), спорт має бути доступним кожній людині незалежно від місця проживання, віку та розміру гаманця.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Залізний кулак Віталія не залишить шансів Гомесу" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути