пʼятниця, 19 березня 2010 09:50

Визначилися чвертьфіналісти Ліги Європи

Визначилися чвертьфіналісти Ліги Європи

Німецькі "Гамбург" і "Вольфсбург", іспанські "Валенсія" та "Атлетіко", англійські "Ліверпуль" і "Фулхем", бельгійський "Стандард" і португальська "Бенфіка" вийшли в 1 / 4 фіналу Ліги Європи.

"Вольфсбург" у додатковий час здолав російський "Рубін" (2:1). Основний час матчу завершилося з таким самим рахунком, що і перша гра (1:1), а на останній хвилині додаткового часу перемогу діючому чемпіону Німеччини приніс точний удар Крістіана Гентнера.

"Гамбург" поступився на виїзді "Андерлехту" з рахунком 3:4, але після домашньої перемоги з рахунком 3:1 вийшов у наступний раунд. "Ліверпуль", завдяки дублю Фернандо Торреса, розгромив французький "Лілль" (3:0) після поразки на виїзді з мінімальним рахунком (0:1). Мадридський "Атлетіко" після нульової нічиєї вдома, завдяки дублю Серхіо Агуеро домігся результативної нічиєї на виїзді (2:2) і за різницею голів, забитих у гостях, вийшов в 1 / 4 фіналу.

"Валенсія" зіграла у надрезультативну нічию у виїзній грі з "Вердером" (4:4). Протягом всього матчу бременці змушені були відіграватися, але так і не змогли вийти вперед, і після нічиєї в першому матчі (1:1) в 1 / 4 фіналу вийшла "Валенсія", у складі якої хет-триком відзначився форвард збірної Іспанії Давід Вілья .

"Фулхем" на своєму полі після поразки в першій грі з "Ювентусом" (1:3) зумів домогтися перемоги з рахунком 4:1 і вийшов до наступного раунду змагань. Відзначимо, що "Ювентус" грав в ослабленому численними травмами складі і до того ж по ходу зустрічі залишився в меншості після вилучень захисників Фабіо Каннаваро і Джонатана Зебіни.

"Стандард" знову переміг "Панатінаїкос" (1:0) після успіху на виїзді в першій грі (3:1), а "Бенфіці" після домашньої нічиєї (1:1) вдалося обіграти "Марсель" на його полі з рахунком 2: 1.

Жеребкування пар в 1 / 4 фіналу і 1 / 2 фіналу пройде 19 березня в штаб-квартирі УЄФА у швейцарському Ньоні.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Визначилися чвертьфіналісти Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути