четвер, 18 жовтня 2012 11:22

"Віталій захоче великого бою, а я найкращий суперник для цього" - Хей

"Віталій захоче великого бою, а я найкращий суперник для цього" - Хей
"Я єдиний, хто може кинути Кличку справжній виклик" - Хей ФОТО: allweapons.ru

32-річний екс-чемпіон світу у двох вагових категоріях, британець Девід Хей вважає, що наступного року, після перерви, пов'язаної з політичною діяльністю, чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко проведе поєдинок проти нього.

"На мою думку, наступного року він в якийсь момент захоче ще раз вийти на рингу, і він захоче великого бою, - цитує Хея Sky Sports. - Я найкращий суперник для такого бою, і він знає це, він не дурний. WBC не буде противитися цьому бою, вони розуміють, що я єдиний, хто може кинути йому справжній виклик.

Що йому дадуть поєдинки проти хлопців, подібних Мануелю Чарру? У нього не було супербою. Найважливіший в його кар'єрі бій - це поєдинок проти Леннокса Льюїса, і він його програв. За цим виключанням, у нього не було жодного великого бою, тільки суперники, про які було заздалегідь відомо, що він їм програти не може".

За словами Хея, поєдинок за титул WBC - це єдине, що йому цікаво в боксі.

"Я дійсно катую своє тіло на тренуваннях, щоб зробити бій легким, - розповів британець, - і я б не хотів робити це заради чогось менш важливого, ніж головний приз у спорті. Заради титулу WBC я не буду шкодувати себе, і буду робити все, що повинен робити. Інші титули мене не цікавлять".

Хей також відзначив, що, по суті, всі основні умови поєдинку з Кличком вже були узгоджені, коли він бився з Володимиром Кличком, і він згоден на них і цього разу.

"Бій вже був узгоджений, контракти складені - гроші, їх поділ, і все інше, - сказав Хей. - Нам не потрібен новий контракт. Я буду повинен провести матч-реванш з Віталієм чи Володимиром, вони самі вирішать з ким, потім ще один бій з одним з них".

Зараз ви читаєте новину «"Віталій захоче великого бою, а я найкращий суперник для цього" - Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути