Ексклюзиви
понеділок, 23 березня 2009 11:41

Віталій Кличко вперше в житті може боксувати з боксером, який більший за нього

Віталій Кличко вперше в житті може боксувати з боксером, який більший за нього
"У Віталія дуже багато часу пішло на те, щоб зрозуміти, як підлаштуватись під незручного Гомеса. Це мене трохи збентежило. Здається, кілька раундів Кличко навіть програв. Хоча, скоріш за все, це проблеми тренерів і секундантів Кличка. Ще до двобою вони зобов"язані були пояснити боксеру, як діяти проти лівші. І тим більше проти лівші Гомеса, якого Віталій знав дуже добре. Все-таки вони свого часу були одноклубниками, виступали за одну промоутерську компанію", - вважає коментатор боксу Володимир Гендлін.

"Віталію потрібно було просто трошки перелаштувати свою тактику, тоді його пристрілка так не затягнулася б. Втім, не думаю, що в пресі з"явиться критика на адресу Кличка і заклики, щоб він йшов на пенсію. У нього були і більш нецікаві бої. Та й взагалі людина - не робот і може помилятися. Все залежить від суперника, настрою, фізичного стану у цей момент. До речі, для свого віку Кличко виглядав на високому рівні. Та й потім: хто замінить Віталія, якщо він зараз піде?!

Відносно наступного суперника Кличка-старшого називають Маскаєва, якого хоче WBC, і Валуєва, якого хоче сам Віталій. Я переконаний: якщо вже зустрічатися, то, звичайно, з Валуєвим. Те, що ми бачили в двох останніх боях Маскаєва, навіть не знаю, як назвати. І де вони викопали цього Боруффа! Дуже і дуже дивного боксера. Не розумію, для чого був зроблений цей бій.

Валуєв - зараз найцікавіший суперник для Віталія. І для шанувальників боксу. А ось у американців цей бій особливого інтересу не викличе. Звичайно, його можна розкрутити в Штатах, але за океаном Валуєва не знають... Шанси в цьому двобої будуть в обох. Якщо Кличко вибере правильну тактику, спокійно може перемогти.

Але для Віталія це буде головним викликом у кар"єрі. Він вперше вийде проти того, хто більший за нього. Як підібратися, як побудувати весь бій - ось яка цікава задачка!"

segodnya.ua, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко вперше в житті може боксувати з боксером, який більший за нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути