четвер, 06 серпня 2009 15:38

Віталій Кличко владнав останні деталі свого наступного бою

Віталій Кличко владнав останні деталі свого наступного бою

Представники чемпіона світу WBC у надважкій вазі Віталія Кличка й американського боксера Кріса Арреоли підтвердили інформацію про те, що їм вдалося дійти згоди про проведення поєдинку 26 вересня в Лос-Анджелесі.

Бій пройде на арені Staples Center, де Віталій Кличко виступав уже двічі - поєдинки проти Леннокса Льюіса і Коррі Сандерса - і, за словами менеджера чемпіона Бернда Бенте, український боксер буде дуже радий провести захист свого титулу в США.

"Віталій дуже радий тому, що йому знову належить виступити в США, і особливо тому, що це відбудеться в Лос-Анджелесі, де його двобій проти Леннокса Льюіса приніс йому світову популярність, і де він переміг Коррі Сандерса і вперше завоював чемпіонський титул WBC, - сказав Бенте. - Обидва поєдинки були фінансово успішні, і зал був практично повний. Я думаю, що це буде дуже цікава сутичка двох боксерів, які мають високий процент перемог нокаутом. І лише одиниці вважають, що бій завершиться рішенням суддів. Ми з нетерпінням чекаємо на повернення в США – країну, що є для нас дуже важливим ринком".

Тренер Арреоли Генрі Рамірес запевнив шанувальників Арреоли в тому, що 28-річний боксер та його команда докладуть всіх зусиль до того, щоб здобути перемогу в цьому двобої.

"Ми маємо величезне натхнення, – сказав Рамірес. – Це фантастичний шанс для Кріса. Йому належить вирішити дуже складне завдання. Деякі думають, що він не суперник Кличку – це нормально. Критики завжди знайдуться. Я знаю одне – заради перемоги в цьому бою Кріс викладеться повністю. Ніхто не може поставити під сумнів його бажання перемогти. Він буде вести свій бій і ввійде в історію. Психологічно Кріс не буде пригнічений грандіозністю майбутнього бою. Я думаю, що це перший суперник Кріса, до якого він ставиться зі справжньою повагою, і готуватися до бою з ним він буде гранично сконцентровано".

За словами Раміреса, зараз вони переносять тренувальний табір Арреоли з його рідного міста Ріверсайда в більш усамітнене місце, щоб повністю зосередиться на підготовці до бою.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко владнав останні деталі свого наступного бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути