субота, 07 серпня 2010 13:28

Віталій Кличко вийде на ринг 16 жовтня

Віталій Кличко вийде на ринг 16 жовтня

Чемпіон WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко проведе черговий захист свого титулу 16 жовтня в Німеччині, повідомляє ESPN.com з посиланням на менеджера промоутерської компанії братів Кличків Бернда Бенте.

Суперник чемпіона поки не визначений, але, за словами Бенте, колишній чемпіон світу в цій вазі американець Шеннон Бріггс є найбільш імовірним кандидатом.

"Я одержав контракт", - сказав Бріггс в інтерв"ю BBC. Відзначимо, що з табору Кличка поки немає інформації щодо цього бою, проте відомо, що подібний варіант подій обговорювався раніше.

"Поєдинок з Валуєвим не може відбутися через Дона Кінга, - відзначив Віталій. - Ми запропонували Валуєву титульний бій і 1,5 мільйона доларів. Він ніколи не заробляв таких грошей раніше. Але вони все ще вимагають більше, включаючи права на телетрансляцію. Як чемпіон повинен переконати претендента влаштувати бій?".

"Ми спробували домовитися з Девідом Хеєм, але не отримали ніякої відповіді, - продовжив Віталій. - Він боїться, оскільки знає, що шанси побити Кличка у нього мінімальні. Було надіслано пропозицію Томашу Адамеку, але він відмовився від бою. Може бути, ми зустрінемося з Шенноном Бріггсом, але поки нічого не ясно до кінця, - заявив Кличко-старший виданню Golzka.

За матеріалами Аllboxing

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко вийде на ринг 16 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути