вівторок, 26 січня 2010 17:30

Віталій Кличко відвідав презентацію нового боліда Шумахера

Віталій Кличко відвідав презентацію нового боліда Шумахера

Чемпіон світу з боксу за версією WBC Віталій Кличко відвідав презентацію команди Формули-1 Mercedes GP, яка відбулася 25 січня в Штутгарті. На презентації команди в "Mercedes-Benz Museum" були присутні пілоти Формули-1 Міхаель Шумахер і Ніко Роcберг, а також менеджмент нової команди на чолі з легендарним менеджером F-1 Росом Брауном.

Героєм дня став семиразовий Чемпіон світу Міхаель Шумахер, який офіційно відновив свою кар"єру після 4-річної перерви. За словами 41-річного Шумахера, його надихнула реакція уболівальників на рішення повернутися в F-1: "Це дуже приємні емоції. Така реакція уболівальників ще більш спонукає мене до дії, до перемог", - зізнався пілот F-1.

Віталій Кличко, якого зв"язує багаторічна дружба з відомим гонщиком, привітав Міхаеля з поверненням у "великі гонки" і побажав цього року знову стати Чемпіоном світу. "Поява Міхаеля Шумахера на трасах F-1 стане найгучнішою подією в цьому виді спорту", - впевнений Кличко.

За словами Віталія, він на собі випробував, що означає повернутися в спорт після тривалої перерви. "У Міхаеля є величезна воля і прагнення до перемоги. Саме ці складові колись допомогли мені успішно повернутися у великий спорт і довести всьому світу, що я по праву є чемпіоном".

За матеріалами klitschko.com

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко відвідав презентацію нового боліда Шумахера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути