Ексклюзиви
неділя, 20 березня 2011 11:52

Віталій Кличко вибачився за швидкий нокаут

Віталій Кличко вибачився за швидкий нокаут

Після захисту титулу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко прокоментував нокаут суперника в першому ж раунді.

Як передає Sovsport.ru, зокрема, Кличко зазначив: "Поєдинок не був для мене легким, так як Соліс дуже швидкий. Але у мене вийшов потужний удар. Прошу вибачення у тих, хто хотів побачити тривалий поєдинок. Я досить сильно вдарив Соліса правою, і цього було достатньо, такий бокс. Зараз таке відчуття, що мене ніхто не в силах перемогти".

Фріц Здунек, наставник чемпіона світу WBC в суперважкій вазі українця Віталія Кличка, вважає, що Соліс травмувався під час падіння від удару Кличка.

Як передає Sportbox.ru, зокрема, Здунек відзначив: "Він отримав від Віталія пристойний удар і втратив рівновагу, в результаті чого травмував коліно. Таке трапляється".

Нагадаємо, що бій завершився на останній секунді першого раунду технічним нокаутом. Українець Кличко зачепив Соліса трохи вище скроні своїм ударом, кубинець невдало оступився і впав на настил рингу. Продовжити бій боксер з Острова Свободи не зміг через проблеми з лівою ногою.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко вибачився за швидкий нокаут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути