Ексклюзиви
середа, 16 березня 2011 15:47

Віталій Кличко завдав удару по дзвону Кельнського собору

Віталій Кличко завдав удару по дзвону Кельнського собору

Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко перед боєм з обов'язковим претендентом, кубинцем Одланьєром Солісом сходив у знаменитий Кельнський собор, де скоїв магічний ритуал.

Як повідомляє німецький таблоїд Bild, подолавши майже тисячу сходинок, Чемпіон світу піднявся на оглядовий майданчик однієї з башт храму і рукою у боксерській рукавичці завдав удару по церковному дзвону, немов на цьому місці знаходився Соліс.

"Ця споруда вражає мене, - пояснив свій вчинок Bild Віталій Кличко. - Вона багато чого пережила і її стіни багато чого побачили. - Тут відчуваєш магічну силу".

Відзначимо, що дзвін є невід'ємним аксесуаром боксерських шоу за участю Віталія Кличка. Так, восени 2008-го удар дзвону сповістив про повернення українця у великий бокс і завоювання ним титулу Чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC (перемога технічним нокаутом над Семом Пітером). З тих пір перед початком кожного бою Кличко-старшого звучить дзвін.

Бій Віталія Кличка і Одланьєра Соліса відбудеться 19 березня в Кельні. Цей поєдинок у прямому ефірі покаже канал "Інтер". Початок трансляції о 23:00.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко завдав удару по дзвону Кельнського собору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути