вівторок, 15 березня 2011 12:32

Соліс похизувався перед Віталієм Кличком кулоном у вигляді Губки Боба
8

14 березня в Кельні відбулася прес-конференція чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC українця Віталія Кличка і кубинського претендента на титул Одланьєра Соліса, присвячена їх майбутнього поєдинку.

Обидва спортсмени вийшли на брифінг з трофеями - Кличко-старший з поясом чемпіона, Соліс - з кулоном у вигляді мультяшного героя Губки Боба. У найближчу суботу кубинець, за його словами, планує поповнити колекцію своїх прикрас ще й чемпіонським поясом, "звільнивши боксерський світ від Кличка".

Але у Віталія свій план на суботній вечір - він не має наміру розлучатися з титулом, і планує збільшити кількість своїх перемог ще одним нокаутом. Ну а на прес-конференції Кличко вийшов переможцем з традиційної дуелі поглядів - Соліс в очі чемпіону не дивився.

Бій Кличко - Соліс відбудеться 19 березня в Кельні. Поєдинок розпочнеться о 23:00 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Соліс похизувався перед Віталієм Кличком кулоном у вигляді Губки Боба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути