понеділок, 04 лютого 2008 12:31

Віталій Кличко: Повєткін не готовий до бою з моїм братом

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко назвав помилкою можливий бій свого брата Володимира з росіянином Олександром Повєткіним. Кличко-старший вважає, що Повєткін, який став 26 січня офіційним претендентом на титул чемпіона IBF, поки не готовий до поєдинку з Володимиром Кличко.

- Більше того, цей бій може негативно вплинути на всю подальшу кар"єру, - сказав Віталій Кличко, додавши, що він завжди уболіває за Повєткіна і бажає йому успіхів на професійному рингу.

Повєткін отримав право на бій з чемпіоном IBF, перемігши у фіналі турніру претендентів американця Еді Чемберса. На даний момент цим титулом володіє Володимир Кличко, який 23 лютого проведе поєдинок з чемпіоном WBO Султаном Ібрагімовим.

Що стосується власних планів, то Віталій підтвердив своє бажання повернутися у бокс і зустрітися з переможцем бою між чемпіоном WBC Олегом Маскаєвим і нігерійцем Семюелом Пітером (8 березня).

Лента.ru

"Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко: Повєткін не готовий до бою з моїм братом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути