вівторок, 26 червня 2012 16:49

Віталій Кличко спростував інформацію про бій на "Олімпійському"

Віталій Кличко спростував інформацію про бій на "Олімпійському"
Останній бій Кличко провів проти британця Дерека Чісори ФОТО: mediaport.ua

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко, який володіє поясом чемпіона світу за версією WBC, заявив, що ні місце його наступного бою, ні його майбутній суперник поки не визначені. Про це повідомляє український портал Boxingnews.com.ua.

Раніше ЗМІ повідомили, що Кличко 1 вересня проведе бій з німецьким боксером сирійського походження Мануелем Чарром. Поєдинок повинен був пройти в Києві на стадіоні "Олімпійський". Сам Чарр 25 червня заявив, що підписав контракт на бій з Кличком-старшим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Востаннє Віталій Кличко битиметься на Олімпійському

Кличко запевнив, що не знає, де відбудеться його черговий бій. При цьому боксер заявив, що як тільки з'явиться конкретна інформація, то він тут же збере спеціальну прес-конференцію, на якій повідомить дату і місце поєдинку.

Планується, що майбутній поєдинок стане останнім у кар'єрі 40-річного Кличка. Після цього він має намір більше уваги приділяти політичній кар'єрі. Зокрема, разом з партією "УДАР" він планує брати участь у виборах до Верховної Ради, які відбудуться 28 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко ніколи не мріяв бути політиком

Останній на сьогоднішній день бій Кличко провів 18 лютого 2012 проти британця Дерека Чісори. Тоді українець здобув перемогу одностайним рішенням суддів, відстоявши чемпіонський титул. Всього Кличко-старший за свою кар'єру провів 46 поєдинків, в яких здобув 44 перемоги (40 - нокаутом) і зазнав дві поразки.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко спростував інформацію про бій на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути