середа, 23 травня 2012 12:14

Хей хоче поламати політичну кар'єру Віталія Кличка

Хей хоче поламати політичну кар'єру Віталія Кличка
Хей хоче зробити Віталія Кличка політичним трупом. Фото: afp.com

Британський боксер Девід Хей запевнив, що готовий дати бій Чемпіону світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталію Кличку вже цієї осені.

Хей вирішив відреагувати на слова менеджера Кличка Бернда Бенте про те, що бій британця й українця вже не відбудеться: "Для мене немає ніякого сенсу відмовлятися від бою, якого я так сильно хочу. Я хочу провести бій 14 липня, а потім у вересні відразу з Кличком", - запевняє він.

"Здається, команда Віталія зрозуміла, що він швидко старіє, і намагається якнайшвидше випхати його в політику. У політиці все залежить від популярності, а популярність Віталія різко впаде, якщо я його нокаутую. Віталій фактично вже знаходиться на пенсії, і в цьому немає нічого поганого. Але він не повинен водити за ніс уболівальників і боксерів, особливо якщо деякі з них знають правду"- говорить британець.

Нагадаємо, бій двох скандально відомих британських важкоатлетів Дерека Чісори і Девіда Хея відбудеться 14 липня в Лондоні на стадіоні Upton Park, який належить футбольній команді "Вест Хем Юнайтед".

Відзначимо, що британські важкоатлети-хулігани Девід Хей і Дерек Чісора знайшли оригінальний спосіб обійти закон і таки організувати спільний бій за правилами боксу - отримати ліцензію в карликовій державі Люксембург.

Додамо, що за удар тренера по голові Хей розплатився автомобілем.

Зараз ви читаєте новину «Хей хоче поламати політичну кар'єру Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути