пʼятниця, 04 травня 2012 19:13

Віталій Кличко і Хей відновили переговори про бій

Віталій Кличко і Хей відновили переговори про бій
Бій з Хєем стане останнім у кар'єрі Віталія Кличка. Фото: klitschko.com

Чемпіон світу з боксу Віталій Кличко заявив, що якщо вдасться домовитися про бій з Хеєм, він стане останнім у його спортивній кар'єрі

Як повідомляє офіційний сайт фан-клубу братів Кличків, спортсмен зазначив, що у великому боксі досяг усіх цілей, які ставив перед собою, тому найближчим часом піде з професійного спорту.

"Переговори з Хеєм тривають. Якщо вдасться домовитися про бій з Хеєм, він стане останнім у моїй спортивній кар'єрі", - сказав Віталій.

Він також зазначив, що важливо не тільки завоювати престижний титул в боксі, але кожен раз, виходячи в ринг, відстоювати його. "І хоча моя активна боксерська кар'єра підходить до фінішу, спорт назавжди залишиться в моєму житті. Він дав мені ті знання і навички, які не отримати ні в одному університеті, не купити ні за які гроші. Спорт сформував характер, навчив бути організованим, цілеспрямованим, навчив дисципліни і витримці. Про це ми з Володимиром завжди говоримо під час наших зустрічей з дітьми та молоддю", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше тренер українського боксера Фріц Здунек повідомив, що Віталій може провести свій наступний поєдинок восени цього року.

Як відомо, у своєму останньому бою, який відбувся 18 лютого, Кличко-старший відстояв титул WBC, здолавши за очками британського претендента Дерека Чісору.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко і Хей відновили переговори про бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути