вівторок, 27 грудня 2011 18:14

Нокаутований Хей - Віталій Кличко озвучив свою останню мету

Нокаутований Хей - Віталій Кличко озвучив свою останню мету

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко заявив, що йому залишилося досягти тільки однієї мети до того, як він завершить кар'єру. За словами Кличка, він хоче провести бій з колишнім чемпіоном світу - британцем Девідом Хеєм, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com. Переговори про проведення цього поєдинку ведуться, але контракт поки не підписаний.

У липні 2011 року Хей провів бій проти Володимира Кличка (молодшого брата Віталія) і програв за очками одноголосним рішенням суддів. Проте Кличко-старший заявив, що він не задоволений результатом цього поєдинку і хоче нокаутувати Хея.

Британський боксер у жовтні оголосив про закінчення кар'єри, але незабаром заявив, що може повернутися на ринг заради бою з одним з братів Кличків. Раніше у грудні німецька газета Bild написала, що бій Віталія Кличка з Хеєм може відбутися в червні 2012 року.

В даний час Кличко-старший є чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). 18 лютого він проведе бій з британцем Дереком Чісорою. Всього за кар'єру 40-річний Кличко провів 45 боїв, здобув 43 перемоги (40 з них - нокаутом) і зазнав дві поразки.

Зараз ви читаєте новину «Нокаутований Хей - Віталій Кличко озвучив свою останню мету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути