вівторок, 05 червня 2012 19:02

Менеджер Кличків натякнув уболівальникам Віталія голосувати проти нього на виборах до ВР

Менеджер Кличків натякнув уболівальникам Віталія голосувати проти нього на виборах до ВР
Подальша кар'єра Віталія Кличка буде залежати від виборів до ВР. Фото: klitschko.com

Цікаву заяву зробив менеджер братів Кличків Бернд Бенте. За його припущенням, якщо Віталій Кличко за результатами парламентських виборів в Україні 28 жовтня пройде в Раду, він закінчить з боксом. Тоді намічений на вересень бій стане для нашого чемпіона світу WBC останнім у кар'єрі, повідомляє "Сегодня".

Таким чином Бенте несподівано для самого себе і Віталія мотивував українських уболівальників Кличко голосувати проти нього. Адже інакше шансів побачити його в ринзі більше не буде. Якщо ж Кличко не пройде у ВР, Бенте не виключає, що боксер ще буде боксувати. При цьому, за останніми даними соцопитувань, партія УДАР Кличка долає бар'єр.

Вересневий бій Віталія повинен відбутися 1 або 8 вересня. Йому в суперники поспішили записати сирійця Мануеля Чарра, який виступає за Німеччину. Той уже на весь інтернет розтрубив, що ось-ось підпише контракт. "Віталій - великий чемпіон, але він буде повалений, де б не проходив бій, навіть якщо він відбудеться на території України, - загрожує непереможний поки Чарр. - 40-річний Віталій - старий і ситий. А я - лев, що вийшов на пошуки м'яса після багаторічного ув'язнення. Віталій - моє м'ясо!".

Чарр також повідомив, що для більшої ефективності змінить тренерський штаб для підготовки з таким суперником, як Кличко. Але Бенте попросив не поспішати: "У нас є п'ять-шість потенційних суперників для Віталія. Поки ми не посилали їм варіанти контрактів".

А Володимир у минулий уїк-енд заїхав у свій тренувальний табір в австрійському Гоїнгу, де готуватиметься до бою проти американця Тоні Томпсона 7 липня. Всі квитки на поєдинок, який пройде на футбольному Stade de Suisse в швейцарському Берні, вже продані.

Зараз ви читаєте новину «Менеджер Кличків натякнув уболівальникам Віталія голосувати проти нього на виборах до ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути