середа, 24 березня 2010 08:30

Віталій Кличко нокаутував брата в п"ятому раунді

Віталій Кличко нокаутував брата в п"ятому раунді

Німецький таблоїд BILD, редакція якого відчайдушно хоче побачити поєдинок між чемпіоном IBF і WBO Володимиром Кличком і чемпіоном WBC Віталієм Кличком, але розуміє, що цей бій ніколи не відбудеться через обіцянки, яку брати дали своїй матері, вирішив визначити можливого переможця в цьому бою , змоделювавши його.

Журналісти BILD не розкрили методику, що використовувався при проведенні симуляції, проте результатом змодельованого поєдинку, в якому Володимир Кличко володів ініціативою і виграв три раунди з перших чотирьох, стала перемога Віталія Кличка чистим нокаутом у середині п"ятого раунду.

Віталій відмовився коментувати даний результат "з дипломатичних міркувань", проте відзначив, що якщо б поєдинок відбувся, найважливішим завданням для нього і брата стала б ізоляція їх матері, щоб вона не могла нічого дізнатися.

"За три місяці до бою нам довелося б відправити її в круїз без доступу до газет і телебачення", - сказав Кличко-старший.

"Якби такий бій відбувся, це була б дуже жорстока битва, - поділився своєю думкою Володимир. - Таке вже траплялося, коли ми проводили спаринги. Я навіть зламав ногу в одному з них. У такому поєдинку між братами не може бути переможця, лише той, хто програв".

Нагадаємо, колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Леннокс Льюїс вважає, що брати Клички, які на двох володіють чемпіонськими титулами за трьома основними версіями, повинні виявити найсильнішого суперважкоатлета світу в очному поєдинку.

За матеріалами Allboxing.Ru

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко нокаутував брата в п"ятому раунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути