середа, 25 травня 2011 13:41

Віталій Кличко назвав себе найкращим продуктом Червоної Армії

Віталій Кличко назвав себе найкращим продуктом Червоної Армії

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко назвав себе найкращим продуктом Червоної Армії, пише видання "Сегодня Спорт". Кличко зробив цю заяву 24 травня у польському місті Вроцлав під час прес-конференції, присвяченій його бою з поляком Томашем Адамеком. Цей поєдинок пройде у Вроцлаві на новому футбольному стадіоні.

Під час прес-конференції Кличку задали питання: "Ви - найкращий продукт Червоної Армії?" Боксер подумав і відповів: "Найкращий! Я бився під прапором Червоної Армії багато разів. Мій батько служив, і я теж".

Батько братів Кличків Володимир є генерал-майором ВПС України. Віталію Кличку у травні 2009 року було присвоєно звання майора запасу. Раніше він говорив, що в дитинстві вони з молодшим братом Володимиром мріяли вступити у Суворівське училище.

Бій Кличко - Адамек пройде 10 вересня. У цьому поєдинку український боксер буде захищати чемпіонський титул WBC (Всесвітня боксерська рада) у важкій вазі. Володимир Кличко є чемпіоном світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко назвав себе найкращим продуктом Червоної Армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути