понеділок, 14 липня 2008 16:26

Віталій Кличко і команда Повєткіна обмінялися уколами через пресу

Менеджер російського суперважковаговика, обов"язкового претендента на титул IBF Олександра Повєткіна Володимир Хрюнов, заявив, що всі переговори про бій з українцем Володимиром Кличком вони почнуть тільки після наступного поєдинку Олександра, який відбудеться 19 липня в підмосковному Чехові. Також Хрюнов прокоментував одне з недавніх висловлювань Віталія Кличка.

"На цей момент всі думки тільки про бій з Сайксом. Це важливий для Саші поєдинок, і в моральному, і у фізичному плані, тому що він є одним з етапів підготовки до бою за чемпіонський титул. Тому про Кличка зараз не думаємо. Відбудеться бій 19 липня і тоді вже спільно з промоутером Вілфрідом Зауерландом займемося переговорами з українцем. Що ж до висловлювань Віталія Кличка про те, що його молодший брат зустрінеться з Сашею з жалю... Виховання, як моє, так і Саші, дозволяє нам не звертати увагу на подібні випади. Ми займаємося боксом, а не політикою, як Віталій", - розповів Хрюнов.

Раніше Віталій Кличко заявив, що його брат буде вимушений погодитися на поєдинок з Повєткіним з жалю до російського боксера.

"Найкращий для Володі в наступному бою суперник - Валуєв. Ще і тому, що для Повєткіна зараз бій з Вовою буде найбільшою помилкою. На чемпіонський бій - і відразу проти найсильнішого професіонала в суперважкій вазі! Хоча якщо поєдинок відбудеться, він, звичайно, буде цікавим, і ми з жалю до Саші будемо вимушені погодитися на нього", - сказав почесний чемпіон WBC.

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко і команда Повєткіна обмінялися уколами через пресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути