пʼятниця, 29 березня 2013 14:08

Вірменія побореться за Євро-2020

Вірменія побореться за Євро-2020
Стадіон "Раздан" вміщує близько 55 тисяч чоловік. Фото: ria.ru

Вірменія представить заявку на проведення у себе матчів чемпіонату Європи з футболу 2020 року, і з цією метою має намір реконструювати стадіон "Раздан", заявив президент Федерації футболу Вірменії (ФФА) Рубен Айрапетян.

Виконком УЄФА ухвалив рішення, згідно з яким фінальна стадія Євро-2020 пройде у 13 містах по всій Європі. 12 міст приймуть у себе по 3 матчі групової стадії і 1 гру плей-офф. Правила подачі заявок будуть опубліковані в квітні, підтвердження заявок заплановано на вересень 2013 року.

Айрапетян заявив, що Єреван буде претендувати на потрапляння в число 12 міст-господарів Євро-2012. При цьому всі 4 матчі пройдуть на полі стадіону "Раздан", який буде реконструйований.

"Президент Вірменії поставив перед нами завдання реконструювати стадіон "Раздан" у найближчі 5 років, і він буде одним з кращих в Європі", - заявив глава ФФА на прес-конференції в п'ятницю.

Айрапетян також повідомив, що відтепер найважливіші й цікаві матчі збірна Вірменії буде проводити саме на "Раздані", щоб уникнути проблем з нестачею квитків. Єреванський стадіон "Раздан" є найбільшим у Вірменії і може вмістити близько 55 тис людей.

Серед міст, які планують подати заявки на проведення Євро-2020, також Москва, українські Київ і Донецьк.

Зараз ви читаєте новину «Вірменія побореться за Євро-2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути