четвер, 07 березня 2013 10:00

Платіні натякнув, що Україна може прийняти матчі Євро-2020

Платіні натякнув, що Україна може прийняти матчі Євро-2020
"Українці і поляки поставили дуже високу планку" - Мішель Платіні ФОТО: 2012.football.ua

Організатори фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, який проходив на полях України та Польщі, високо підняли планку рівня проведення турніру. Про це польській пресі заявив президент Європейського футбольного Союзу (УЄФА) Мішель Платіні.

За його словами, досвід Євро-2012 може зіграти позитивну роль для двох країн-сусідів під час тендеру з визначення 13 міст-господарів першості-2020.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна має шанси на Євро-2020" - Лубківський

"Своїм співвітчизникам, які готуються до чемпіонату-2016, я постійно повторюю, що українці і поляки поставили дуже високу планку. Євро-2012 стало фантастичною подією! Господарі турніру продемонстрували неймовірну гостинність та любов до футболу. Чи можуть вони знову прийняти фінальну частину чемпіонату Європи? Безумовно! Всі 53 асоціації-члени УЄФА мають такий шанс", - підкреслив Платіні.

Нагадаємо, на недавньому засіданні Виконкому Федерації футболу України було ухвалено принципове рішення про те, що Україна подасть заявку на проведення матчів Євро-2020, який відбудеться в 13 різних містах. Серед кандидатів - Донецьк, Київ, Львів і Харків, який приймали ЧЄ-2012, а також Одеса.

Зараз ви читаєте новину «Платіні натякнув, що Україна може прийняти матчі Євро-2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути