середа, 08 лютого 2012 14:43

"Він швидший за Керролла": ліверпульський кіт став зіркою Інтернету
8

Фото: dailymail.co.uk

Під час матчу 24-го туру англійської прем'єр-ліги "Ліверпуль" — "Тоттенхем" на поле вибіг кіт. Тваринка з'явилася на полі стадіону "Енфілд" на 11-й хвилині поєдинку. Киця деякий час  перебувала у штрафному майданчику "шпор" після чого боязко втекла за бокову лінію. Там чотирилапого футболіста під дружні оплески трибун підхопили стюарди. Голкіпер гостей Бред Фрідель був вельми здивований таким "пресингом". А "коуч" господарів Кенні Далгліш щиро розсміявся.

Відео з котом стало хітом Інтернету, а сама тваринка — зіркою Twitter. Хтось із фанатів ліверпуського кота завів офіційний мікроблог під назвою Anfield Cat, де залишає жартівливі записи, повідомляє "Daily Mail".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіт зупинив футбольний матч у Великій Британії

"Будь-ласка, дізнайтесь більше про цього кота, - пише користувач Annbon, Denia Spain на сайті газети. - Мені здається, він має жити поруч зі стадіоном. Він виглядає доглянутим і добре вгодованим. Тваринка зовсім не злякалася, коли стюарди взяли її на руки."

"Коти з'являються у тому місце, де є щури. Нічого дивно у тому, що він вибіг на поле стадіону, де їх були тисячі на трибунах і навіть один на полі. Луїс Суарес грає і виглядає саме як пацюк", - вважає Colin, Belfast, Northern Ireland.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліверпуль" і "Тоттенхем" зробили послугу манчестерському дуету: результати 24 туру АПЛ

"Червоним" варто підписати з ним контракт. Кіт був ближчим до голу у першій же своїй появі на полі, ніж Енді Керролл за весь сезон", - пише Brian, Folkestone.

"Кота звати Buttons (Кнопки) і він належить "Ліверпулю". Він був дуже розчарований, що його так швидко зняли з гри проти "Тоттенхема". Buttons відразу зателефонував своєму агенту і попросив того обговорити з клубом новий покращений контракт. Якщо "червоні" погодяться, то кіт отримуватиме 75,000 фунтів на тиждень. Стільки ж заробляє Енді Керролл. Наступний матч "Ліверпуля" у Кубку Англії проти "Брайтона"  Buttons пропустить", - ділиться Bob, Bootle.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бродячий кіт отримав у спадок 10 мільйонів євро від італійки

"Він був один" (he walked alone), - іронізує kim, tak, thailand, натякаючи на гімн  "Ліверпуля" "You'll Never Walk Alone".

"Він рухається швидше за Керролла. А ще він зробив мій день веселішим", - зізнається stevenicholls1986.

Видання додає, що у 1964 році на полі "Енфілду" вже побував "дідусь" нашого героя. Стадіон відвідав чорно-білий кіт. Це трапилося під час матчу "Ліверпуля" з "Арсеналом".

Нагадаємо, матч "Ліверпуль" — "Тоттенхем" закінчився внічию — 0:0.

Зараз ви читаєте новину «"Він швидший за Керролла": ліверпульський кіт став зіркою Інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути