субота, 28 січня 2012 17:27

"Ліверпуль" обіграв "МЮ" у матчі Кубка Англії
6

Фото: Reuters

У матчі 1 / 16 кубка Англії 28 січня "Ліверпуль" здобув перемогу над "Манчестер Юнайтед" з рахунком 2:1. Зустріч проходила на домашньому для мерсисайдців стадіоні "Енфілд".

Рахунок у матчі відкрив датчанин Даніель Аггер, на 21-й хвилині головою відправив м'яч у ворота "Манчестера". Проте вже на 39-й хвилині рахунок зрівняв нападаючий "МЮ" Пак Чжи Сун.

Рахунок залишався нічийним практично до кінця гри, проте на 88-й хвилині Дірк Кюйт, який вийшов на заміну в середині другого тайму, вивів "Ліверпуль" вперед. В останні дві хвилини, а також протягом трьох доданих хвилин, господарі продовжували атакувати ворота гостей, однак новим голом жодна з атак не завершилася, повідомляє Лента.

Кубок Англії

4-й раунд

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед - 2:1 (1:1, 1:0)

Голи: 1:0 - Аггер (21), 1:1 - Пак Чжи Сун (39), 2:1 - Кюйт (88).

ЛІВЕРПУЛЬ: Рейна, Келлі, Аггер, Шкртел, Каррагер (Кюйт, 63), Джеррард (Белламі, 72), Хендерсон, М. Родрігес (Адам, 63), Хосе Енріке, Даунінг, Керролл.

МЮ: Де Хеа, Рафаел, Дж. Еванс, Смоллінг, Евра, Каррік, Гіггз (Бербатов, 90), Пак Чжи Сун, Скоулз (Х. Ернандес, 76), Валенсія, Уелбек.

Попередження: Рафаел (66).

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" обіграв "МЮ" у матчі Кубка Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути