середа, 08 лютого 2012 10:35

Кіт зупинив футбольний матч у Великій Британії

Кіт зупинив футбольний матч у Великій Британії

Смугастий кіт опинився на домашньому стадіоні "Ліверпуля", "Енфілді", у понеділок, 6 лютого. Це сталося через десять хвилин після початку матчу. Як тварина зуміла пробратися на стадіон і як їй вдалося вибігти на поле непоміченою, невідомо.

Кіт побігав по траві, посидів трохи, а потім вийшов за межі поля, де його взяли на руки співробітники, які обслуговують "Енфілд", після чого гра відновилася. Затримка склала близько однієї хвилини. Матч "Ліверпуль" - "Тоттенхем" завершився рахунком 0:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіт викликав поліцію по телефону

Побувавши на полі "Ліверпуля" кіт став зіркою Інтернету. Ентузіасти завели мікроблог у Twitter і ведуть його від імені тварини. Усього за кілька годин на твіттер кота підписалися кілька тисяч людей, а на даний момент кількість читачів тварини перевищила 17 000.

Про раптову появу на полі кота повідомили британські газети і телеканали; також фото тварини були розміщені на офіційному сайті "Ліверпуля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сліпий кіт з Каліфорнії навчився малювати картини

У мікроблозі кота @ AnfieldCat в жартівливій формі розповідається про те, чим тварина займається і що думає про події. Наприклад, в одній з останніх записів він повідомляє, що, за чутками, укласти контракт з ним бажає інший ліверпульський футбольний клуб, "Евертон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіт успадкував 10 мільйонів євро

Кіт, який побував на "Енфілді" 6 лютого, став не єдиним представником сімейства котячих, якому вдалося вибігти на поле під час гри. У 1964 році стадіон відвідав чорно-білий кіт, який опинився на полі під час зустрічі "Ліверпуля" з "Арсеналом".

Зараз ви читаєте новину «Кіт зупинив футбольний матч у Великій Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути