Ексклюзиви
неділя, 21 серпня 2016 16:32

Військовий оркестр і натовп фанатів - як зустрічали Олега Верняєва

Військовий оркестр і натовп фанатів - як зустрічали Олега Верняєва
Обозреватель

Український олімпійський чемпіон Олег Верняєв цієї ночі повернувся в Україну. В аеропорту на 22-річного спортсмена чекав сюрприз - військовий оркестр, пише Обозреватель.

Після проходження паспортного контролю весь "Бориспіль" аплодував Олегу Верняєву. Потім дівчата у вишиванках подарували гімнасту коровай.

"Я не очікував, що стільки людей буде. Мене хлопці стоять чекають, кричать "іди сюди", а я ніяк не можу підійти. Не чекав, що така вибухова зустріч буде - дуже круто! Мені приємно. Спасибі за це всім", - поділився враженнями спортсмен.

Друзі облили Верняєва шампанським та підкидали на руках. Після чого всі присутні в аеропорту разом зі спортсменом заспівали гімн України.

Олег Верняєв подякував уболівальникам, зробив декілька селфі й поїхав додому.

"Такої кількості дзвінків і sms я ніколи не отримував. Мій телефон два дні не замовкав, - додав Верняєв. - Не чекав на такий теплий прийом. Перше, що хочеться зробити - виспатися".

Нагадаємо, Олег Верняєв здобув першу золоту медаль на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Гімнаст став найсильнішим у змаганнях на паралельних брусах. Це його друга нагорода, раніше здобув "срібло" в багатоборстві. За перемогу Верняєв отримає від держави $125 тис. — 3 750 тис. грн. Раніше мер столиці Віталій Кличко вирішив питання з квартирою для спортсмена, а інвестори вклали 5 тис. євро у придбання меблів.

Зараз ви читаєте новину «Військовий оркестр і натовп фанатів - як зустрічали Олега Верняєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути