Ексклюзиви
середа, 09 квітня 2008 09:25

Виходу Вороніна на поле завадив пенальті Джерарда

Виходу Вороніна на поле завадив пенальті Джерарда

Після перемоги над "Арсеналом" 4:2 "Ліверпуль" вийшов у півфінал Ліги чемпіонів. Перший матч цих команд закінчився з рахунком 1:1. Наставник переможців Рафаель Бенітес після гри на "Енфілді" назвав усіх щасливими і додав, що за рахунку 2:2 хотів випустити на поле Андрія Вороніна, проте його команда відразу заробила пенальті, який чітко реалізував Джерард. Цей рахунок вже влаштовував "Ліверпуль" і потреба в загостренні атаки відпала сама собою.

- Це були великий вечір і фантастична гра з шістьма забитими м"ячами. Всі абсолютно щасливі. Звичайно, приголомшлива підтримка, яку забезпечили нам на "Енфілді", зіграла важливу роль. Ми почали дуже погано, але після перерви заграли набагато краще. Футболісти завжди реагують на поведінку трибун, і сьогоднішній матч не був виключенням. Коли гості зробили рахунок 2:2, я, звичайно, занервував, але ще більше мене розчарувало те, як ми цей гол пропустили. Проте я дуже радий тому, як на це відреагували гравці. Я хотів випустити на поле Андрія Вороніна, який повинен був додати нам міці в атаці, але ми майже відразу ж заробили пенальті. Стівен Джеррад, узявши на себе відповідальність і реалізувавши одинадцятиметровий, довів силу свого характеру. Про "Челсі" і півфінал я подумаю пізніше. Я знаю, що це будуть надзвичайно складні матчі, але спершу ми хочемо насолодитися перемогою, яку здобули сьогодні.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Виходу Вороніна на поле завадив пенальті Джерарда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути