Ексклюзиви
середа, 25 липня 2007 09:36

Віхарєв: Шарапова не грає за збірну через агентів

Друга ракетка світу Марія Шарапова, 20 років, не зіграє за збірну Росії у фіналі Кубка Федерації. Свою думку стосовно цього питання висловив віце-президент Федерації тенісу Росії Дмитро Віхарєв, повідомляє "Весь Спорт".

- Я висловлю особисту думку, яка остаточно сформувалася близько року тому. Шарапова не гратиме за збірну у фіналі Кубка Федерації. Існують певні закони професійного маркетингу. За ними живуть типові тенісисти світу. Агенти Шарапової активно просувають її на американському ринку. З точки зору бізнесу гра Шарапової проти американок за Росію була абсолютно неприпустима. Що б Маша не казала, у неї моральні обмеження, які не дозволяють їй грати за збірну. І практика доводить, що це дійсно так. Вона не може відразу відмовитися, бо велике значення має обсяг чуток і різного роду інформації, який курититься навколо гравця. Тому для неї краще спочатку погоджуватися, а потім відмовлятися, посилаючись на травми, - каже Віхарєв. - Шарапова одна з найсильніших тенісисток світу. При цьому вона не єдина росіянка у числі найсильніших. Тому говорити про те, що Маша поїде на Олімпіаду в Пекін і обов"язково виграє, неправильно.

Зараз ви читаєте новину «Віхарєв: Шарапова не грає за збірну через агентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути