неділя, 01 квітня 2012 19:06

"Відсутність 4-х гравців позначилося на нашій грі" – Павлов

"Відсутність 4-х гравців позначилося на нашій грі" – Павлов
Тренер полтавської "Ворскли" обіцяв дати бій напередодні матчу, але не вийшло. Фото: newsmarket.com.ua

Кадрові проблеми й швидко пропущені голи стали головними причинами поразки полтавської "Ворскли" вдома донецькому "Шахтарю". Про це сказав головний тренер "полтавчан" Микола Павлов в ефірі телеканалу "Футбол".

Ви обіцяли напередодні матчу дати бій, чому не вдалося?

"Коли ми обіцяли бій, то мали на увазі, що буде боротьба на полі. Це все було, але ті кадрові проблеми… Не хочу, звісно, на них перекладати поразку, якої ми сьогодні зазнали. Але відсутність чотирьох гравців, два з яких оборонці – не могло не позначитися на нашій грі. Швидкі голи в першому й другому таймах, звичайно, вплинули на хід цього матчу, тому, я думаю, ми й програли".

А не пожалкували про кадрові зміни? Наприклад, Кривошеєнко якось не впевнено почував себе на лівому фланзі.

"У нас іншого вибору не було. Все-таки Ваня до цього постійно грав в основному складі. Намагалися якось використати його швидкісні якості, враховуючи, що він хлопець, який може втекти. Але, на жаль, там і суперники грали непрості. Тому так мабуть і вийшло. У кінці ми замінили його".

Крайнім захисникам Краснопьорову та Западні яку оцінку дасте?

"Олег Краснопьоров – футболіст, який у нас грає на різних позиціях. Сьогодні він відіграв теж гідно. Враховуючи, що в матчі з такою командою, як "Шахтар" дебютував у стартовому складі Западня, думаю, до нього претензій також немає. Ми сьогодні не бачили звичного нам Срну. Переконаний, це велика заслуга саме Артура Западні".

Чому не вийшло з нападом команди?

"Сьогодні Ахмеда Янузі не підтримував, як зазвичай, Роман Безус. Тому наш єдиний нападник захопився індивідуальними діями й випав з командної гри. Крім того, проти нього діяли захисники Чигринський і Чижов. Останній грав проти свого колишнього клубу. На скільки я пам'ятаю, Чижов постійно виходить на поле в Полтаві. Очевидно, сьогодні він зіграв вдало, якщо не дав Ахмеду забити".

Нагадаємо, у матчі 25-го туру української прем'єр-ліги полтавська "Ворскла" вдома поступилася донецькому "Шахтарю" з рахунком 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"Відсутність 4-х гравців позначилося на нашій грі" – Павлов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути