понеділок, 07 травня 2012 21:55

Відразу 3 титульні поєдинки з боксу відбудуться 12 травня в Броварах
10

Фото: ФОТО: Анатолій БАБАК

Компанія братів Кличків "K2 Promotions" 12 травня проведе турнір світового боксу в ТРЦ "Термінал" (Бровари), в якому відразу три боксери відстоюватимуть свої чемпіонські титули.

Про це заявили організатори турніру 7 травня на прес-конференції в київському паб-ресторані "Golden Gate Pub".

У головному поєдинку боксерського шоу Заурбек Байсангуров відстоюватиме свій титул WBO у першій середній вазі проти француза Мішеля Соро.

"Зараз я вже відновився після травми і добре підготувався до майбутнього поєдинку. У цю суботу я покажу якісний бокс, щоб усі булі задоволені і щоб усім сподобалось. Суперник у мене серйозний, ніколи не програвав. Припускаю, що бій буде непростий і цікавий", – заявив Байсангуров.

Цей 26-річний чеченський боксер, який виступає під егідою "K2 Promotions", дебютував на професійному ринзі в 2004 році і швидко здобув репутацію одного з найбільш перспективних молодих боксерів у своїй вазі. Влітку минулого року він завоював в Одесі звання чемпіона світу WBO, здолавши бразильця Майка Міранду в першому раунді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байсангуров 12 травня битиметься з Соро, а після – з Конєчни

Суперник Байсангурова 22-річний француз Мішель Соро не знає поразок і посідає 5 місце в світовому рейтингу WBO. В активі Соро 18 поєдинків, 18 перемог, 11 нокаутів. Мішелю властиві висока швидкість і точність дій у ринзі. У своєму останньому поєдинку, що відбувся в листопаді минулого року, француз виграв технічним нокаутом у 6 раунді в Сергія Меліса з Естонії.

У другому титульному поєдинку вечора володар "регулярного" чемпіонського титулу за версією WBA і IBO у середній вазі Геннадій Головкін (22-0, 19 КО) із Казахстану проведе захист свого титулу в поєдинку з японцем Макото Фучігамі (19-6, 10 КО).

"Дякую "К2 Promotions" за можливість продемонструвати свою майстерність в Україні. Я впевнений, що бій буде видовищним. Підготовка проходить відмінно і, думаю, що 12 травня буде велике шоу", – впевнено заявив Головкін.

Останнім часом він живе і тренується переважно в США. Геннадію 30 років, його зріст становить 178 см. Боксує Головкін в традиційній стійці правші, з кінця 2011 року захищає кольори промоутерської компанії братів Кличків "K2 Promotions".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Син Маркеса 2 години чекав, аби взяти автограф у Федченка" – Красюк

На прес-конференції також був присутній тренер Головкіна, а тепер уже й Байсангурова Абель Санчес. Він висловив сподівання, що його співпраця з боксерами української компанії буде тривалою та успішною.

"Я б хотів, щоб наша співпраця з Зауром продовжувалася і далі – він дуже талановитий і обдарований боксер. У нього дуже складний суперник. Але думаю, що підготовка, яка була в Києві і Москві, дасть свої плоди. Тому у двох поєдинках ми очікуємо дострокові перемоги наших чемпіонів", – сказав мексиканський тренер чемпіонів "К2".

Організатори турніру обіцяють глядачам цього вечора ще один не менш захоплюючий титульний боксерський бій. Іса Акбербаєв (9-0-0, 6 КО) із Казахстану проведе захист титулу чемпіона світу за версією IBO Intercontinental у важкій вазі.

Крім того, в андеркарті боксерського вечора свої рейтингові бої проведуть українці В'ячеслав Узєлков, Віктор Плотніков, Андрій Руденко, Дмитро Нікулін, Микола Ізраелян та Ігор Панькевич.

Головний поєдинок турніру транслюватимуть 12 травня на телеканалі "Інтер" о 23:00.

Зараз ви читаєте новину «Відразу 3 титульні поєдинки з боксу відбудуться 12 травня в Броварах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути