субота, 05 травня 2012 23:23

Байсангуров 12 травня битиметься з Соро, а після – з Конєчни

Байсангуров 12 травня битиметься з Соро, а після – з Конєчни
Поєдинок між Байсангуровим і Конєчни на початку березня не відбувся через травму чеченського боксера. Фото: К2 Promotions

12 травня в Броварах відбудеться безпрецедентний боксерський турнір, на якому відразу два боксери української промоутерської компанії відстоюватимуть свої титули чемпіонів світу.

Про це Gazeta.ua в ексклюзивному коментарі розповів генеральний директор компанії братів Кличків "K2 Promotions" Олександр Красюк.

"12 травня на всіх нас чекає безпрецедентна подія, – говорить він. – У ТРЦ "Термінал", що в Броварах, відбудеться боксерський вечір, у головному поєдинку якого Заур Байсангуров відстоюватиме свій титул WBO у першій середній вазі проти француза Мішеля Соро. Головною ж подією андеркарту стане поєдинок ще одного підопічного "К2", діючого чемпіона світу за версією WBA в середній вазі Геннадія Головкіна. Такого в українській історії боксу ще не було, щоб два боксери однієї промоутерської компанії відстоювали свої титули в Україні перед рідними глядачами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байсангуров у першому раунді нокаутував Мартініса (ВІДЕО)

За словами Красюка, після поєдинку з французом Байсангуров зобов'язаний зустрітися в ринзі з Лукашем Конєчни.

"На жаль, на початку березня цей поєдинок не відбувся через травму Заура. Тоді Всесвітня боксерська організація дала санкцію на бій за тимчасового чемпіона світу для Лукаша, оскільки він давно страждав тим, що його суперники постійно отримували якісь травми. Зараз Заур проведе добровільний захист і далі протягом 60 днів тимчасовий і діючий чемпіони зобов'язані будуть зустрітися в ринзі, аби визначити між собою, хто ж із них єдиний чемпіон", – зазначив гендиректор "К2 Promotions".

Зараз ви читаєте новину «Байсангуров 12 травня битиметься з Соро, а після – з Конєчни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути