вівторок, 23 березня 2010 17:58

Брати Клички обіцяють шоу, якого Україна ще не бачила

Брати Клички обіцяють шоу, якого Україна ще не бачила

Новостворена промоутерська компанія K2 Promotions Ukraine братів Кличків обіцяє 24 квітня провести в київському Палаці спорту таку боксерську подію, якої Україна ще не бачила.

Про це сьогодні журналістам повідомив сам Віталій Кличко. І він, і генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк підкреслювали, що це буде якісно новий підхід до організації боксерських шоу. Але що саме зміниться уточнювати вони не стали. "Приходьте і ви все самі побачите", - сказав Кличко.

Головною подією цього вечора боксу повинен стати бій за вакантний титул Інтерконтинетального чемпіона за версією WBO у середній вазі між українцем Максом Бурсаком і німецьким боксером Марком Шульцом. Бурсак провів 19 боїв, 17 з яких завершив нокаутом і один - внічию. Його опонент набагато більш досвідчений. У послужному списку Шульца 35 поєдинків, 17 з яких він завершив достроково.

Сам Макс Бурсак пообіцяв, що його бій з німцями не триватиме всі 12 раундів. При цьому зауважив, що це одне з найскладніших випробувань в його кар"єрі. Але впевнений, що бій завершиться його перемогою і не триватиме всі 12 раундів.

Крім нього в цей вечір битися будуть ще кілька українських боксерів - Андрій Руденко, Віталій Русаль, Олександр Спірко, Костя Ровенський.

На питання про те, чи все поділили вже брати Клички з їх партнером по K-2 East Promotions Вадимом Бухкаловим і чи не буде довгих судових процесів щодо того, кому які боксери належать, Віталій Кличко сказав, що дуже хоче знайти компроміс і не доводити справу до судів. Він впевнений, що можна сісти за стіл переговорів і про все домовитися, тим більше, що ніякого конфлікту між ними немає.

Разом з тим Віталій Кличко відзначив, що якщо зажадає ситуація, у них є хороші адвокати, які допоможуть виграти суди. При цьому він думає, що до останнього справа не дійде.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички обіцяють шоу, якого Україна ще не бачила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути