четвер, 18 травня 2017 01:30

Відмовити Реброву у новому контракті - недоцільно: 5 думок після кубкового фіналу в Харкові

Відмовити Реброву у новому контракті - недоцільно: 5 думок після кубкового фіналу в Харкові
Ребров повинен залишитися в "Динамо"? Фото: online.net.ua

Став відомий володар Кубка України. В фінальному поєдинку, який відбувся в Харкові, "Шахтар" мінімально обіграв "Динамо", оформивши золотий дубль. Єдиний м'яч на свій рахунок записав Марлос. "Динамо" за підсумками сезону залишилося взагалі без трофеїв. Робимо перші висновки після гри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" презентує "Золоту команду"

1.Бог у цей вечор був на боці футболу. І не дозволив грі зламатися вже на 7-й хвилині. Хоча до арбітра не може бути жодних претензій, повтор підтвердив: Пантіч зіграв рукою і Труханов мав усі підстави призначати пенальті. Марлос же сам себе перемудрив, пробивши в стилі Паненкі. Але сповна реабілітувався вже у другому таймі.

2.Морозюк на правому фланзі – серйозний головний біль для Реброва за нової схеми. Навіть у відпускному настрої "Шахтар" більш, ніж достатньо дошкуляв захисту киян. А сам дев'ятка динамівців регулярно губився у найбільш відповідальні моменти. У Лізі чемпіонів це може стати прохідним двором. Звісно, якщо "Динамо" туди потрапить.

3.Одного Ярмоленка в атаці вже замало навіть проти напіврозслабленого "Шахтаря". Хоча цього вечора був не найгірший варіант: що таке "мертвий" напад "Динамо", ми бачили на "Олімпійському" 21 квітня. Тоді перший удар у площину воріт П'ятова кияни завдали лише на 79-й хвилині. Навряд чи треба зайвий раз пояснювати, чим обернеться подібна гра в єврокубках. Навіть у кваліфікаційних раундах.

4. Запас міцності від Луческу Фонсека отримав досить серйозний. Настільки, що його цілком має вистачити на наступний сезон. Особливо, якщо "Динамо" не вирішить свої актуальні проблеми. Щоправда, комфортно "Шахтареві" буде лише на внутрішній арені.

5. Не запропонувати Реброву новий контракт зараз буде недоцільним. При всіх питаннях до тренера, але на ще один шанс він заслужив. Тим більше, в ситуації, коли тренер рівня Моуріньйо сюди точно не приїде. А отже при всьому бажанні Суркіса зробити як найкраще може вийти як завжди. Звісно, якщо в тренера немає своїх планів. Та й натяк на відставку з вуст Реброва пролунав. Подивимося.

Раніше наставник "Шахтаря" Пауло Фонсека розповів, за рахунок чого обіграв "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Відмовити Реброву у новому контракті - недоцільно: 5 думок після кубкового фіналу в Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути