пʼятниця, 21 квітня 2017 22:19

"Динамо" не створило жодного моменту біля воріт "Шахтаря"

"Динамо" не створило жодного моменту біля воріт "Шахтаря"
"Шахтар" мінімально обіграв "Динамо". Фото: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" виграв у Києві в "Динамо" 1:0. Гол забив Феррейра.

У першому таймі ініціативою володіли гірники. Дуже швидко донеччани реалізували свою перевагу в забитий м'яч. Антунеш послизнувся на лівому фланзі оборони, м'яч отримав Марлос. Кілька коротких передач і Тайсон подав точно на голову Феррейри 0:1.

Кияни розгубилися і вже за 4 хвилини Бернард повинен був робити рахунок 0:2. Однак аргентинець не реалізував вихід сам на сам із Ковалем.

Десь до 30 хвилини в "Динамо" зовсім нічого не виходило. На 35 хвилині підопічні Реброва спромоглися на першу масовану атаку, однак справа до удару по воротах П'ятова не дійшла. Видно було, що молодь "Динамо" – Беседін і Шепелєв бояться брати ініціативу на себе. Першого удару в бік воріт "Шахтаря" кияни завдали на 45 хвилині. Ярмоленко пробив дуже неточно.

У другій половині гри підопічні Реброва спробували переломити перебіг матчу. Однак вихід на поле Рибалки й Циганкова нічого не змінив. Єдиного удару в площину воріт динамівці завдали на 79 хвилині.

Вперше за всю історію протистояння кияни не створили жодного гольового моменту біля воріт "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" двічі забило "Шахтарю" в матчі "молодіжок"

Динамо - Шахтар 0:1

Голи: Феррейра, 12

Динамо: Коваль - Віда, Пантіч, Кадар (Очігава, 82) - Морозюк, Сидорчук (Рибалка, 66), Шепелєв, Антунеш - Ярмоленко, Гармаш (Циганков, 66) - Бесєдін

Шахтар: П'ятов - Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі - Степаненко, Коваленко (Малишев, 80) - Марлос, Тайсон (Дентіньо, 90), Бернард - Феррейра (Кривцов, 90+3)

Попередження: Морозюк, Сидорчук, Гармаш - Марлос, Феррейра

Відрив "Шахтаря" від "Динамо" склав тепер 14 очок. Свій наступний матч кияни проведуть проти "Чорноморця" 30 квітня, "Шахтар" в той же день зустрінеться с "Олександрією".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не створило жодного моменту біля воріт "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути