пʼятниця, 06 травня 2011 12:58

Віце-президент "Терека" купив швейцарський "Ксамакс"

Віце-президент "Терека" купив швейцарський "Ксамакс"

Віце-президент грозненського футбольного клубу "Терек" Булат Чагаєв (на фото) купив швейцарський "Ксамакс" з міста Невшателя. Про купівлю команди сам Чагаєв розповів в інтерв'ю швейцарському телеканалу TSR. Бізнесмен сказав, що він вирішив купити "Ксамакс", тому що він любить футбол.

Чагаєв не назвав суму операції. На питання про те, за скільки він купив "Ксамакс" у президента клубу Сільвіо Бернасконі, підприємець відповів: "Вважайте, що за один франк", а потім додав, що не пам'ятає, яку саме суму грошей витратив. "Я його захотів купити - і купив. А скільки коштує, запитайте у того, хто продавав", - сказав Чагаєв.

Підприємець також повідомив, що він може купити стадіон, на якому виступає "Ксамакс", якщо команда буде показувати "хороший футбол".

Новим президентом "Ксамакса" стане 50-річний Андрій Рудаков - колишній футболіст московських "Спартака" і "Торпедо", який в 1990-і роки виступав за швейцарські клуби.

"Ксамакс" ставав чемпіоном Швейцарії в 1987 і 1988 роках. У першості країни сезону-2010/11 клуб займає восьме місце (третє з кінця). У Кубку Швейцарії "Ксамакс" дійшов до фіналу - 29 травня у вирішальному матчі команда з Невшателя зустрінеться зі "Сьоном".

Зараз ви читаєте новину «Віце-президент "Терека" купив швейцарський "Ксамакс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути