четвер, 12 грудня 2013 19:28

"Ви маєте право боротися за краще життя" - фани "Рапіда" про Євромайдан
7

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Підтримати віденський "Рапід" у матчі 6-го туру групового етапу Ліги Європи проти київського "Динамо" в Україну приїхало більше тисячі вболівальників.

"Чув, що нас мало бути близько двох тисяч, але приїхало десь 1200 вболівальників," - каже чоловік у кольоровій шапці перед тренуванням "Рапіда" на НСК "Олімпійський". Близько 30 людей у символіці клубу вийшли на центральну трибуну нижнього ярусу арени. Роздивляються стадіон, фотографуються все мобільні.

"Євромайдан? Так ми в курсі про ситуацію у Києві. Нам порадили туди не ходити. Я прислухаюсь до цієї поради. Все-таки ми приїхали на футбол. У столиці України вперше. З того що встиг побачити можу сказати, що у вас красиве місто. Вірю у перемогу наших," - каже чоловік.

Нагадаємо, що "Рапід" сьогодні влаштує тільки перемога. "Динамо" достатньо зіграти унічию, щоб вийти в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Один із молодиків вийшов з трибуни на бігові доріжки, щоб попозувати для фото. Працівники стадіону відразу кинулися до порушника і закликали його повернутися назад. Хлопець не розгубився - обняв чоловіка у куртці "Динамо", сфотографувався з ним і повернувся на місце.

"Ми знаємо про Євромайдан, постійно слідкуємо на новинами. Це ваше право боротися за краще життя, - каже Штеффен. - Мабуть, підемо туди і подивимося. Чому ні? Це ж мирна демонстрація."

Хлопець попиває пиво зі скляного бокалу з написом "Славутич".

"Взяв його на рецепції у готелі. П'ю пиво тільки з бокалу", - пояснює він.

Вболівальники голосно вітають футболістів, коли ті розпочинають пробіжку.

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Рапід" розпочнеться сьогодні о 22:05. Gazeta.uaпроведе текстовий онлайн поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «"Ви маєте право боротися за краще життя" - фани "Рапіда" про Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути